Розчленував тіло жінки, тепер його збирають по частинах: криворіжця підозрюють у жахливому вбивстві

Читать на русском
Автор
Сміттєві баки
Сміттєві баки. Фото https://svoi.kr.ua/

Підозрюваний вже відбував покарання за тяжкі злочини

На одній з вулиць міста Кривий Ріг працівники комунального підприємства знайшли у сміттєвому контейнері відрізану людську кінцівку. На місце жахливої знахідки комунальники одразу викликали правоохоронців.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Карта із позначкою, де сталося вбивство

Як у п'ятницю, 29 квітня, повідомило тутешнє інформаційне видання "Свои Кривой Рог", моторошний інцидент відбувся на території п'ятого Зарічного мікрорайону.

Сміттєвий бак, де виявили жахливу знахідку

Згідно з попередніми висновками судмедекспертів, виявлена рука належить 30-річній місцевій жительці, труп якої пізніше було знайдено в одній з квартир.

Жахлива знахідка комунальників

Як вдалося встановити представникам правоохоронних органів, 42-річний місцевий житель напередодні розпивав спиртні напої спільно із загиблою. Між чаркувальниками виникла сварка, під час якої агресивний чоловік зарізав бідолашну прямо у своїй квартирі. Аби приховати докази жорсткої розправи, він вирішив розчленувати її тіло. Руку він встиг викинути у сміттєвий контейнер, а інші рештки на момент затримання громадянина поліцейськими, все ще знаходилися в його квартирі.

Підозрюваний у вбивстві

Також зазначається, що підозрюваний раніше вже мав проблеми із законом та навіть відбував покарання за подібний злочин у місцях позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Кривому Розі місцевий житель вирішив молотком покарати порушника, який відмовлявся дотримуватися вимог світломаскування.