Український "Буцефал" кришить російську піхоту: з'явилося відео роботи ЗСУ

Читать на русском
Автор
8410
БТР-4 "Буцефал" веде бій із росіянами
БТР-4 "Буцефал" веде бій із росіянами. Фото Screenshot

Окупанти невдало вийшли із лісу.

У неділю, 24 квітня, на 60-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну в мережі поширюється відео бою українського БТР-4 з російськими піхотинцями.

Відео бою на своєму telegram-каналі опублікував представник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

На кадрах, знятих із БТР-4 "Буцефал", видно, як українські захисники під’їжджають до перехрестя та бачать, що з лісосмуги виходить група ворожої піхоти. Короткий бій завершився нищівною поразкою росіян.

"Український БТР-4 працює по піхоті окупантів", — підписав відео Братчук, який не повідомив, скільки загарбників було ліквідовано.

Увага! Відео містить нецензурну лексику та кадри війни (18+)

Довідка: БТР-4 "Буцефал" призначений для транспортування бійців механізованих підрозділів та вогневої підтримки в бою. БТР використовують для оснащення підрозділів, здатних вести бойові дії в різних умовах, зокрема в умовах застосування противником зброї масового ураження. БТР може бути базовою машиною для оснащення спеціальних підрозділів швидкого реагування і морської піхоти. БТР-4 може виконувати поставлені завдання цілодобово, в різних кліматичних умовах, на дорогах із різним покриттям і в умовах повного бездоріжжя.. БТР-4 є абсолютно новою чисто українською розробкою.

Нагадаємо, днями нацгвардійці знищили ворожий гелікоптер К-52 "Алігатор".

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили росіян із бригади ґвалтівників та вбивць, які вчиняли безчинства у Бучі.